Wednesday, April 30, 2014

Huhtikuu 30, 2014

Huhtikuu on lopuillaan ja kevät on täällä, vaikka nyt vapuksi ei mitäään hyvää säätä olekaan luvassa. Taitaa perinteinen Ullanlinnanmäen piknik mennä räntäsateessa värjöttelyksi. No skumppa lämmittää  ja eihän ole vääriä olosuhteita vaan väärä asenne ja ehkä väärä pukeutuminen jos paleltaa.
Puolitoista viikoa sitten olleen pääsiäisen vietimme jälleen Tahkolla ja tämän kauden viimeiset hiihdot on nyt takana. Ekaa kertaa samalla reissulla pääsi skimbaamaan ja uimaan järveen. Jäät olivat sen verran jo sulaneet, että pienellä virittelyllä pääsimme saunan jälkeen kastautumaan jäälauttojen sekaan..Tahkon pääsiäiseen kuuluu lasten naamiaslasku, puukeppipujottelu ja härvelikisa. Meidän tytöt ei ole enää pariin vuoteen olleet mukana naamiaslaskussa. Tänä vuonna pääsiäisen myöhäinen ajakohta verotti osallistujia vaikka ilma ja olosuhteet olivat loistavat. Lunta ei metsässä ollut enää yhtään, mutta rinteet olivat hyvässä kunnossa.


Pitkät tikapuut laiturin viereiseltä kiveltä sulaan kohtaan ja saunasta pääsi veteen.


Järvi oli vielä kauttaaltaan jäässä ja vedenpinta mekein metrin normaalia alempana.

 Rairuohot tuotiin kotoa.

Kaupan suhteen huhtikuu on ollut tavaroiden hankintaa ja paikkojen kuntoon laittamista Nastolassa. Paljon uutta tavaraa tulee ja lisätila myymälässä on tarpeen. Naapurin koira Tuffekin on jälleen innoissaan kun me olemme alkaneet olla paikalla. Tuffe oli viime viikonloppuna käynyt jälleen parturissa ottamassa kesä-lookin.

 Tuffe kesäkampauksessa

 ...ja tässä talvimalli


Nyt siirrytään Windows ja Nokia-maailmasta pikkuhiljaa Applen leiriin tietokoneenkin kanssa. Opettelua vielä. Toivottavasti kuvien lataaminen ja käsittely tulee käyttölogiikkaan tottumisen ja oppimisen myötä sujuvammaksi ja motivoivammaksi. 

No comments:

Post a Comment