Friday, February 28, 2014

Helmikuu 28, 2014

Helmikuu on jo lopussa ja talvea ei kunnolla tullutkaan, ainakaan etelä-Suomeen. Muutama lyhyt lumi- ja pakkasjakso. Meidän helmikuu on ollut aika hektinen. Ensin kuopus oli korvaleikkauksessa, missä tärykalvoa korjattiin.


Leikkaus tehtiin vähän ennen hiihtolomaa, joten toipumisaikana hiihtolomalla kaikki fyysinen toiminta oli kielletty. 
Hiihtolomaviikon alun olimme Tahkolla, missä Aada ei tietenkään voinut mennä rinteeseen tai hiihtämään.
Amaralla oli yksi koulukaveri mukana ja tytöt olivat sitten kahdestaan rinteissä ja me muut sitten vaan teimme kaikkea muuta. Lumitilanne ei ihmeellinen ollut, mutta rinteiden kunto hyvien pohjien ansiosta kuitenkin hyvä, mutta tällä sulamisvauhdilla rinnekausi tulee jäämään poikkeuksellisen lyhyeksi. 


Tahkon loma jäi vain muutaman päivän mittaiseksi, koska Amaralla oli seuraavana viikonloppuna muodostelmaluistelun SM-kisat ja kisaviikon harjoituksista ei oikein voinut olla pois. 
Kisa meni Team Dynamiquelta jälleen loistavasti ja perheeseen tuli ensimmäinen SM-kulta. Joukkue on voittanut tällä kaudella kaikki kisat, myös Ranskassa helmikuun alussa pidetyn French Cupin, jossa olivat mukana kaikki maailman parhaat muodostelmaluistelijat ja joukkueet. 


Villa Amaraada Nastolassa on ollut talviteloilla ja toiminta on pyörinyt Helsingistä käsin. Fredrikinkadun myymälä on ollut hyvä paikka tehdä yritystä tunnetuksi. Tilat ei ole optimaaliset, mutta hyvin siellä on pärjätty ja myymälätiloista kukkakaupan yhteydessä on saatu aikaan varsin toimiva kokonaisuus. Varsinkin nyt viime viikolla, kun Pia Itävallasta oli hieman visualisoimassa.  Nyt alkaa todennäköisesti viimeinen kuukausi Fredalla ennenkuin taas siirrymme Nastolaan. 
Tässä muutamia kuvia liikkeestä.No comments:

Post a Comment