Wednesday, December 5, 2012

Marraskuu 30, 2012

Marraskuun loppu oli dramatiikkaa täynnä. Antti-myrsky oli kaatanut isoja kuusia vanhasta kuusiaidasta, joka nykyisin on sarja isoja kuusia. Pahaksi onneksi alla sattuivat olemaan pakettiauto, peräkärry ja vielä mönkijän peräkärrykin. Iso noin 40 cm läpimittainen runko oli kaatunut suoraan Transitin tuulilasin päälle ja isot oksat olivat vielä varmistaneet tuhon sekä autossa, että peräkärryissä. Myös navetan ylisille johtavan kulkusillan kaiteet vaativat nyt korjausta. Myrsky on ollut todella voimakas ja vielä idän suunnasta. Puut olivat katkenneet suoraan rungosta kuin tulitikut, vaikka puut olivat täysin terveitä ja kovia.
.

Nyt sitten selvitellään vakuutusyhtiön ja korjaamon kanssa vaurioita.

Lisää tapahtumia viikonlopussa oli, kun vanha uskollinen, mutta tarpeetomana ollut vm.-67 Zetor 3511 lähti uusiin maisemiin Ruovedelle. Zetor oli meillä yli kymmenen vuotta, mutta niin vähällä käytöllä, että siitä voitiin luopua. Traktorin tehtävät on hoidettu mönkijällä, joka on paljon ketterämpi ja kätevämpi meidän tarpeisiin.


Tavaraa on kauppaan tullut jatkuvasti ja nettikaupan toiminnot ovat viittä vaille valmiit. Oikeastaan vain kuljetusmuoto-asioista puuttuu vähän samoin kuin osa sivujen käännöksistä. Muutama kuva viimeksi tulleista tavaroista.Kauriin sarvia trofeella.


Ulkotulia saviruukuissa.


Vanhoista intialaisista pöydänjaloista tehtyjä kynttilänjalkoja.


Tuoksukynttilöitä peltipurkissa.


No comments:

Post a Comment